Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan170
aktív tag
válasz
Mercutio_ #71891 üzenetére
Kompaktok után Nikon, majd Fuji rendszerrel fotózgatok egy évtizede abszolút saját szórakoztatásomra, leginkább fixekkel. El sem tudtam képzelni, hogy valaha lesz kereső nélkül gépem. Mindig is elsődleges szempont volt. Aztán idén nyaralásra kíváncsiságból elvittem a tesóm E-PL6-ját. Hazajöttem, és eladtam a Fuji X-E1 vázat meg a 2 fixet. Tapicskolós kijelző, Wifi, stabilizátor, és a kit objektív teljesen vállalható minősége miatt. A kereső egy pillanatra sem hiányzott, sőt sokkal jobbakat komponáltan a kijelzőn. Vettem egy E-PL7-et a 3 tengelyes stabi meg a kezelőszervek miatt, meg két obit. 20 és 45 fix. Sokkal elégedettebb vagyok ezekkel, mint eddig bármivel, pedig ennél szinte csak drágább cuccaim voltak. A kijelző mindenhol látható, a JPEG-ek minősége imádnivaló. Az E-PL7 pedig Fuji szinten megépített gép, sokkal több beállítási lehetőséggel, mint az X-E1. Én sok szempontból jobbnak tartom, ha nem is mindenben. Véleményem szerint itt a legtöbb laikusnak teljesen feleslegesen ajánlgatjuk a keresőt (egyébként az E-PL7-re éppen tehető, ha nagyon kell). Egyre kevésbé van értelme. Ez persze csak az én meglátásom a saját tapasztalataim alapján. Az érintőkijelzőről meg azt gondoltam, hogy ez a világ legnagyobb hülyesége, most meg semmiért nem adnám. Óriási előny így fotózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest