Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
schawo
üzenetére
Arra én is.
Cserébe, ha már a színszűrőnél tartunk: a Fuji X-trans szenzorral vajon lehetne-e ilyet alkotni ? (Elvileg random szórásban vannak az RGB színek azokon, tehát Foveon-szerű eredményt nem, mert nem kiszámítható, mennyit kell milyen irányba tolni, hogy minden pixel minden színnel fedve legyen).@ jmakk: hát ez így van, sajnos. De vajon arra van kalkulációjuk, hogy mi lenne, ha kihoznák az "ultimate" csodagépet és 2x-es áron adnák ? (Gyanítom, van, és az jött ki, hogy nagyobb a nyereség az A7S-re külön szenzort tenni, mint egyetlen A7-tel letudni mindent dupla áron). A Sony-nál amúgy én nem ezen döbbentem le, se nem az üvegpark hiányosságain, mert ezeket tudjuk mindet... hanem a Sima A7 24MP-je sokka gyengébb zajban a szintén Sony által gyártott Nikon 24-esekhez képest és a 36MP-s lapkáknál dettó. Egyszerűen zajosabbak, dpreview studio tesztben is látszik. Lehet őket is tolni nagy iso-kba, de az eredmény gyengébb mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cserébe, ha már a színszűrőnél tartunk: a Fuji X-trans szenzorral vajon lehetne-e ilyet alkotni ? (Elvileg random szórásban vannak az RGB színek azokon, tehát Foveon-szerű eredményt nem, mert nem kiszámítható, mennyit kell milyen irányba tolni, hogy minden pixel minden színnel fedve legyen).