Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Nem akarok megszabadulni hanem inkább eladni. Obikat nem használom pro sor engem kiszolgál. Váz helyett meg jöhetne az e-m1II.
Ráadásul mindenki siránkozik, hogy ilyen drágán hirdetem. Meg a boltban éppen ennyi még annyi... Tessék most itt van lehet vinni...Az is igaz hogy ez egyben igen sok pénz. De ez most talán megéri. Talán még úgyis hogy valaki csak próbálgatja az obikat aztán ha nem kell akkor eladja amikor szezonja van és van rá kereslet...
-
-
madgie
titán
A héten voltam Debrecenben
Többieknek is köszi, átrágom, melyiket, meg miért. Túl drágát tényleg nem szeretnék, mert nálam egy ideje max a billentyűzethez meg hasonló lomokhoz tölt akkukat (vakum nincs), ott meg addig megy az akku, míg le nem merül (tehát kisütni sem kell). A régi Voltcraft Discharge meg Refresh funkcióját sem használtam szinte soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
E topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni: kérjük, hogy a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be!
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD 7600 BOX 2027.10.27. HUN GAR
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest