Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
42 napot éltem túl, míg sikerült kikúrálnom magam. Egyedül. Teljesen Egyedül? Éreztem a figyelő szemeket. Mégis már csak a kutatók megcsonkított holttesteire leltem. Mi történt ezen az átkozott helyen? Hányszor tévedtem el, mire szomjazva, kiszáradva, félholtam véletlenül rátaláltam egy elhagyott menedékhelyre. Hányszor rohantam pánikolva, pulzusom az egekben és kerestem menedéket lapulva az aljnövényzetben mikor meghallottam a fenevad üvöltését. Hányszor borult rám a koromsötét éjszaka az erdő, vagy a mocsár mélyén, ahol félelemtől kiszáradt szájjal mozdulatlanul vártam a hajnal első fényeit. Most már csak a csónakot kell meglelnem és szabad vagyok. Hány áldozatot szedett ez az őrült kísérlet. Tudom a titkot. El kell menekülnöm, hogy figyelmeztethessem ….
-
Thome
veterán

Elérhetővé vált (2012.11.28.) Gog-on és Steamen a Miasmata, sandbox jellegű túlélő fps játék.
Hogy milyen is ez a játék, az alábbi linken megtekinthető egy 5 perces trailer róla: KLIKK IDE
A játék története:
A játékban egy biológust alakítunk (Robert Hughes) akit megfertőzött egy vírus, s csak úgy gyógyulhat ki a betegségből, ha ellátogat erre a bizonyos szigetre, ahol néhány kollégája a vírus ellenszerén dolgozik. Ám mikor odaér, a társai sehol nincsenek, a kutatólabor romokban, s egy szörny is feni rá a fogát.
Hivatalos gépigény:
Minimum:
Processor: Intel Core2 Duo, AMD Athlon64 x2, or better
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVidia Geforce 8600GT, ATI Radeon 3670HD or equivalent
DirectX®: 9.0
Hard Drive: 3 GB HD space
Sound: DirectX compatible sound cardAjánlott:
Processor: Intel Core i5/i7, AMD equivalent or better
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 280, ATI Radeon 4870 or better
DirectX®: 11
Hard Drive: 3 GB HD space
Sound: DirectX compatible sound cardA valósággal szemben, viszont itt még akadnak problémák, ugyanis a jelenlegi minimum konfiguráción (sőt, még néhol csúcskonfigon is rendesen izzad a hardver alacsony fps számmal). Elvileg ezen probléma megoldásán már dolgoznak a játék készítői.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs