Hirdetés
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Miért kell egy problémának több topikot nyitni? Azt is feleslegesen.
Az összes ''Mi lehet a gond???'' topikodat zártam.
És mivel volt már ilyen probléma veled, a jövőben topic nyitás előtt nézz körül és használd a keresőt hátha foglalkoztak már hasonló problémával valahol és oda írj, viszont ha mégis valami okból kifolyólag topicot nyitsz akkor csak egyet a megfelelő kategóriába!
És ügyelj oda a megfelelő címválasztásra az alapelveknek megfelelően! -
KrAt
veterán
Legfőbb probléma hogy új topicot nyitottál neki

Amúgy meg erre a kérdésre teljesen biztosan tudnak válaszolni az ''Azonnali kérdések órája'' ([link]) topicban, a Windows XP topicban, a Nem működő gépek topicjában
Az elsőhöz adtam linket, a másik kettőt próbáld megkeresni a jobb felül lévő keresővel, amit majd használj minden egyes topicnyitásod előtt
Ami piros, oda írj, az tuti jó lesz, amiben sok hozzászólás van, oda is írhatsz, az is jó lesz 
Üdv és további jó fórumozást: KrenAtesz -
papa1
tag
Kb 2 napja észleltem,hogy a gépemen nem indul 3 program (dvd shrink,alcohol 120,vdmod.) Újratelepítettem az egész windows-t,addig amíg a D:\ meghajtóra nem tettem fel valamit addig minden rendben ment,de amikor feldobtam rá egy játékot mind a 3 megnémult.A programok újratelepítése sem oldja meg a gondot!!!!Sőt még a játékok sem úgy futnak,mint annak előtte!
Válaszotokat előre is köszi!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Asus Strix Z270f Gaming
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL48 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 1 év garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest