- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
klepto
addikt
Elolvastam a linken található cikket, de nekem még így is sűrű homály fedi a raid funkciót :O Ezért én is szeretnék kérdezni, ha már lett csinálva ilyen topic. Ugye a sima alaplapokon 4 ide-s eszközt lehet kötni. Pl. 1 cd-rom, 1 dvd-rom, 1 cd-rw, és 1 hdd. Ha rédem van, akkor a 4 helyett, 8 eszközt köthetek a gépre. Pl. 1 hdd, 1 cd-rom, 1 dvd-rom, 1 cd-rw, és a rédbe +1 hdd, és 1 dvd-rw. Ezen eszközök mindegyikét külön látom a saját gép aztalon, és mindegyik úgy működik, mint egy sima alaplapban? Ha tükrözni akarom a hdd-met, akkor a második hdd nem látszik? Csak a fő vinyóra kell oprendszert tenni, és a biztonsági másolatra nem? Ha a fő vinyó vírust kap, az átíródik a tükrözött példányra is? Ha a fő vinyón összeomlik a rendszer (pl. vírus, vagy bárilyen más okból), és csinálok egy format c:-ot, akkor az újratelepítás után az elveszett adatokat a tükkrözött lemezről vissza tudom tenni a fővinyóra? Hogyan? És ha vírus miatt kellett törölnöm a fővinyót, akkor a biztonsági másolatról visszamásik ismét a vírus, vagyis nem érek vele sokat? Ha telepítek egy progit, az a másolatra is telepűl, vagy ott csak mappaként rögzül? Egyálltalán ha tükrözök egy vinyót egy másikra, akkor a tükrözött példányon mik lesznek, és miért jó ez? Mennyire biztonságos? Mekkora lemez kell a tükrözött adatokat tároló vinyónak?
Egyelőre enyi kérdés merült fel bennem, ha valamit még nemértek, akkor majd feltesze azt is.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Star Trek
- Spórolós topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest