Hirdetés
Aktív témák
-
dim dim
tag
válasz
szakalistvan #406 üzenetére
a monitor ÜRES.
-
dim dim
tag
válasz
szakalistvan #404 üzenetére
nem szedtem szét. nem tudom honnan jön. kb. a hdd felől (ami ugyanott van ahol a ram), de az még tegnap 100% HD sentinel státuszban volt.
-
dim dim
tag
üdv fórum!
remélem, még nem halott ez a topic.
a gép egy PC. bekapcsolás után indul a ventillátor, égnek a ledek, felkerreg a hdd, hallatszik a bios beep. a monitoron azonban semmi.
majd hibaüzenet az LCD-n: no signal detected. emellett a gép halk finom kattogást hallat, de csak párat. mintha a memória számlálása akadna meg, de kérdés akkor miért hallgat el?
a monitor persze hibátlan, kábelek helyükön.
tipp?köszönöm
Aktív témák
A topic folytatása a Nem induló gépek topicja (kiemelt téma) lett.
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest