Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rettentően tömény játéknak ígérkezik, szerintem még annak is, aki kicsit benne van a japán popkultúrában. Azon kívül pedig, hát egy kisebb kultúrsokk. Azt tudom is én, lehet ez az alap
(tervezek még az mgs-on és a rég látott animéken, filmeken kívül, elmerülni újra kicsit a keleti világ rejtelmeibe, hogy kicsit jobb rálátásom legyen
)Konkrétan, a Clair Obscur: Expedition 33 után úgy éreztem, hogy ez így kevés lesz. A játékmenet egyszerűbb, a történet/karakterek/elmesélési módszer didaktikusabb, bár tudtam, hogy még csak a tutorialban vagyok, de már olyan érzés volt, mintha 10 órát játszottam volna, és a fentiekből már látnom kellett volna valami többet.
Persze nem, még nem kellett. 3,5 óránál tartok
A játékmenet még csak most kezd kinyílni (és az új menü pontot elnézve, jócskán bonyolódni), a történetnél kb ott tartok, hogy "Egyszer volt, hol", úgyhogy tudom én, hogy még semmit sem láttam
A stílus, a kinézet, az viszont már az első másodpercektől kezdve lenyűgöző. Egy megelevenedett anime, mozgalmas, színes, merész, de még a legeldugottabb menüpont is úgy nézz ki, mintha valaki hónapokat töltött volna azzal, hogy megfesse ilyen aprólékosra.
Élmény lesz, ez már most látszik.
-
Turist
tag
A demó telitaláltat volt. Bárcsak minden játékhoz ilyet adnának.
Annak hatsára megvettem, 25 óra játék után úgy gondolom, ott lesz az idei év legjobbjai között. -
vitaro
senior tag
Örülök, hogy a demó kellően hosszú volt és nem csak a prológust tartalmazta, pusztán az alapján megingott volna az Atlusba vetett bizalmam. Az első dungeon viszont elkapott, alig várom már, hogy folytathassam.
-
ldave
félisten
Köszi Grath a tesztet
Nagyon jó volt olvasni a részletes bemutatót. A demóval játszottam, már az eladta nekem a játékot, remélem idővel a PS5 változatot performance gondjait kicsit javítják, PC-n a modderek már a demót is rendbe tették, ott biztos nem lesz gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(tervezek még az mgs-on és a rég látott animéken, filmeken kívül, elmerülni újra kicsit a keleti világ rejtelmeibe, hogy kicsit jobb rálátásom legyen
)
Nagyon jó volt olvasni a részletes bemutatót.