Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pici

tag

válasz Cathfaern #30 üzenetére

Tényleg kicsi a világ. De megnyugtatlak:) (Már) nem számtech. boltban dolgozok:DDD

''Mindenképp ezt az Flasht használd mert az e feletti verziójú BIOS flash progik nem engedik majd felülírni a BIOS-t az sorszámozás miatt. (Ez engedi ha igent mondasz a kérdésére)''

''Gyanítom ez lenne az a kérdés ahol én kiléptem. Csak nem vagyok benne biztos''

Biztos lehetsz benne. Ezért mondtam hogy a 7.88-as flash engedi akkor is felülírni ha más a sorozatszáma. Amik efölött vannak automatikusan kilépnek.
    Ha lementetted a régi BIOS-t semmi gáz. Töltsd be a másikat viszont ne lépj ki az általad megadott pontnál.

Más : ''megnyugtatásképp'' mondom hogy én beleflasheltem az ECS K7VTA3 BIOS-t, utána a gép viszont meg se nyekkent:DDD
    Semmi gáz....öcsémnek, bátyámnak, nekem és haveromnak ugyanez a KOB KT266 FDSX van. Teendők ilyenkor.

Bátyám gépén DOS floppyról bebootolok, kijön a DOS prompt. Finoman kiveszem az ő JÓ biosát, berakom az én ROSSZ bios-om. Visszaflashelem a régi biost. Restart és láss csodát elindul....:D

Új hozzászólás Aktív témák