Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nyugi...
Ugyebár ez a alaplapok esetében egy elég szokatlan helyzet, nem csoda, hogy nem értik meg.
Egyébként most rögtön meg is csinálom. Ha nem írok 2 órán belül, akkor gond van
Ploszi: mint írtam kicsit messzebb lakomViszont osztálykirándulással megyek majd Egerbe, valamikor júniusban
-
Cathfaern
nagyúr
Pici: letöltöttem az általad megadott Matsonic BIOS-t, illetve az általad megadott flash progit. Bootoltam floppiről, elindítottam a progit, beírtam a BIOS nevét. Amikor megkérdeztem, hogy mentse-e a régi BIOS-t igent mondtam. Utána valami olyasmit mondott, hogy a száma nem egyezik a rendszeremmel. Igen/nem. Erre mit nyomjak?? vagy rosszul csináltam valamit? vagy erre mondtad, hogy a régebbi flash progik nem jók?
-
Cathfaern
nagyúr
Tehát összegezzük a dolgokat( közeledik a hétvége, én meg szeretek értetlenkedni
) :
Tehát azt mondod, hogy a Matsonic BIOS a legjobb, ugyanis bár van benne egy fake meüpont, viszont a legújabb kiadású. 1. Kérdés: ugye nincs bejelentkező logo?
Ha a válasz igen az előző kérdésre. Akkor a további kérdés: (2/a kérdés: ) az ECS BIOS tuning-ra jó? (2/b kérdés: ) Ha igen, akkor melyik BIOS-t töltsem le, és honnan?
Ha a válasz nem. Akkor a további kérdés: (3/a) amit a #2 hozzászólásba megadtál linkeket, azok még jók. Vagyis azokat a BIOS-okat/progikat használjam?
Ha a 3/a-ra a válasz nem, akkor megadnád a jó/új linkeket?
Na most már tényleg abba hagyom.És reménykedek, hogy nem hoznak össze hétvégére egy áramszünetet...
Jut eszembe még egy kérdés: a kritikus rész (tehát amikor írja a BIOS-t), kb. mennyi ideig tart?
-
Cathfaern
nagyúr
Most olvastam el figyelmesen az írásodat (igen, még mindig nem csináltam meg a frissítést
vagy inkább
? Na mindegy), és azt látom, hogy Matsonic BIOS-t használsz. Ez jobb mint az ECS féle? Vagy miért ezt használod (én azt hittem az ECS jobb)? Lehet ezzel a BIOS-szal tuningolni (csak FSB emelés szintjén)?
-
Cathfaern
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 Gyors, stabil, látványos! 2év gar.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest