- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nagyon erdemes a klimat is bekapcsolni a probavezetes alatt -elöször hütenie kell kb 4 perc utan, ha jol müködik, es utana allo motornal meghallgatni, hogy mozognak-e egyatalan a terelölapatok, pl. kikapcsolas utan nem jöhetnek kattogo hangok, ha a terelölapatok jol müködnek.
Nagyon erdemes az auto hasznalati utasitasabol vasarlas elött a konzol kezeles fejezetböl egy kicsit felkeszülni, hogy mit kell nyomni es azutan minek kellene normalis üzemnel törtenni -erröl felesleges az eladot megkerdezni, mert ha ugysem tudod elvesztel, azt hazudik, amit akar es hazudni fog. -
törölt tag
jo, hat a hibak mar biztos ki lettek törölve es nem fog kiolvasni semmit hibat, azt hagyhatjatok otthon, felesleges lesz.
Erös elemlampat vigyel magaddal, hogy alul szepen minden latszon, egy rongyot amire ra tudsz feküdni, hogy ne legyen koszos a ruha, egy Wagenheber -is ajanlott, es egy kis megemeles utan elemlampaval (mind a 4 oldalrol) egy esetleges rugotöres eszrevehetöve valik
Az enyemet anno rugötöressel vettem meg, mert a fenti lepest kihagytam, semmit sem vettem eszre belöle a probavezetes es a hazaut alatt.. Egyebkent a CD olvaso is rossz volt, azt sem vettem eszre, mert nem tettem bele CD-t. De ez nem veszteseg, de
az ilyen felderitett hibakra lehetne majd hivatkozni az alkudozas alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged