Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz ryger #13729 üzenetére

nagyon erdemes a klimat is bekapcsolni a probavezetes alatt -elöször hütenie kell kb 4 perc utan, ha jol müködik, es utana allo motornal meghallgatni, hogy mozognak-e egyatalan a terelölapatok, pl. kikapcsolas utan nem jöhetnek kattogo hangok, ha a terelölapatok jol müködnek.
    Nagyon erdemes az auto hasznalati utasitasabol vasarlas elött a konzol kezeles fejezetböl egy kicsit felkeszülni, hogy mit kell nyomni es azutan minek kellene normalis üzemnel törtenni -erröl felesleges az eladot megkerdezni, mert ha ugysem tudod elvesztel, azt hazudik, amit akar es hazudni fog.

törölt tag

válasz ryger #13729 üzenetére

jo, hat a hibak mar biztos ki lettek törölve es nem fog kiolvasni semmit hibat, azt hagyhatjatok otthon, felesleges lesz.
    Erös elemlampat vigyel magaddal, hogy alul szepen minden latszon, egy rongyot amire ra tudsz feküdni, hogy ne legyen koszos a ruha, egy Wagenheber -is ajanlott, es egy kis megemeles utan elemlampaval (mind a 4 oldalrol) egy esetleges rugotöres eszrevehetöve valik :DDD
    Az enyemet anno rugötöressel vettem meg, mert a fenti lepest kihagytam, semmit sem vettem eszre belöle a probavezetes es a hazaut alatt.. Egyebkent a CD olvaso is rossz volt, azt sem vettem eszre, mert nem tettem bele CD-t. De ez nem veszteseg, de
    az ilyen felderitett hibakra lehetne majd hivatkozni az alkudozas alatt

Új hozzászólás Aktív témák