- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Epson nyomtatók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Mini-ITX
- NVIDIA® driverek topikja
Aktív témák
-
Dr. Ernő
tag
Megnéztem ezt a DMA dolgot. Az XP-ben az eszköznél nem lehet állítani a DMA-t, ezt csak a ''másodlagos IDE'' vezérlőnél lehet állítani. Valóban a másodlagos IDE vezérlőnél ehhez az eszközhöz PIO mód volt alkamazva. DMA-t beállítottam és még rosszabb lett a helyzet! Ilyenkor a tálca behúzás után 30 másodpercig blokkolódik a gépem és folyamtosan világít a HDD ledje. Szóval visszaáltottam PIO-ra. Akkor csak a CD-XP viszonnyal van a gond????
-
Som@
őstag
Szerintem nézd meg az eszközkezelőben, hogy milyen adatátviteli mód van beállítva az adott eszközhöz. Az XP szereti nem beállítani a leggyorsabbat.
Szvsz lehet, hogy csak PIO módban üzemel amegadott eszköz. Ezt a kapcsoloót állítsd át ''Ha lehetsége, akkor DMA'' vagy valami hasonló állásba. -
Dr. Ernő
tag
Két CD-van a gépemben. Xp alatt, ha a slave-ként üzemelőbe berakok egy CD-t, és betolom a tálcát, kb 15 másodpercig semmit nem lehet csinálni a gépen, még az egérmutatót sem lehet mozgatni. 98 alatt nem csinál ilyet. Nem tudja vki. miért van ez?
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest