- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Dr. Ernő
tag
Megnéztem ezt a DMA dolgot. Az XP-ben az eszköznél nem lehet állítani a DMA-t, ezt csak a ''másodlagos IDE'' vezérlőnél lehet állítani. Valóban a másodlagos IDE vezérlőnél ehhez az eszközhöz PIO mód volt alkamazva. DMA-t beállítottam és még rosszabb lett a helyzet! Ilyenkor a tálca behúzás után 30 másodpercig blokkolódik a gépem és folyamtosan világít a HDD ledje. Szóval visszaáltottam PIO-ra. Akkor csak a CD-XP viszonnyal van a gond????
-
Som@
őstag
Szerintem nézd meg az eszközkezelőben, hogy milyen adatátviteli mód van beállítva az adott eszközhöz. Az XP szereti nem beállítani a leggyorsabbat.
Szvsz lehet, hogy csak PIO módban üzemel amegadott eszköz. Ezt a kapcsoloót állítsd át ''Ha lehetsége, akkor DMA'' vagy valami hasonló állásba. -
Dr. Ernő
tag
Két CD-van a gépemben. Xp alatt, ha a slave-ként üzemelőbe berakok egy CD-t, és betolom a tálcát, kb 15 másodpercig semmit nem lehet csinálni a gépen, még az egérmutatót sem lehet mozgatni. 98 alatt nem csinál ilyet. Nem tudja vki. miért van ez?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest