Aktív témák
-
hter
újonc
szerintem valami nem stimmel. (ezt a forumot az apeh is olvassa? vagy sokan hiszik ezt?) Eleg sok informatikust ismerek es ahhoz kepest tul alacsonynak tunnek a bevallott osszegek (egy-ket kiveteltol eltekintve). Persze csak akkor, ha nem mindenki videken dolgozik, mert a videki fizuk bizony jelentosen alatta maradnak a fovarosinak. (en egesz jol erzekeltem ezt, hiszen par evig videken dolgoztam.) a videki fizetesem volt netto 220, c programozas, a jelenlegi netto 300 vb, sql, html. Ami inkabb zavar ebben az iparagban es ezen a kornyeken, hogy nem lehet normalis melot talalni (ahol ne vb,jscript,asp,html,sql lenne a vilag) illetve az, hogy majdnem minden illegalis amit persze mi fogunk megszivni kesobb.
udv, g
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest