- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Memóriakártya topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz
Mr Bond 007 #23 üzenetére
Nekem meg manim is van most (hitel) de nem találok ebben a kib@szott BAZ megyében egy hibátlan monitort ide csak a selejt jön vaze
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Mr Bond 007 #14 üzenetére
''bizergálja a szemed mikor egy sugárnyaláb lövell a képedbe''
Hangzatos amit irsz, de ennyi erővel irhattad volna azt is, hogy képletesen szólva egy tank ágyújával nézünk farkasszemet - azért ne menjünk olyan messzire. Az én szememet pedig nem bizergálja, holott közel 6 évig használtam egy Adi Provista 14''-os monitort 1024x768-ban 60Hz-en (maximális frissitési frekvenciája). Hozzáteszem, előtte egy még gyengébb, Stamford Canada 14 colosom volt 3 évig és az azt megelőző időszakokban szintén elég közelről szemléltem a kistv-met, aminek a C64 adta a képet. Kb. 1 éve van egy modernebb(nek számitó) 17'' sikképernyős monitorom, mely attól függetlenül, hogy nem ad túl jó képet, az első monitor, melytől semmi baja nincs a szememnek. Pedig crt, és ha valakinek, hát nekem - az ''előéletemet'' figyelembevéve - érzékenynek kell lennie erre. Megjegyzem sosem volt kiváló a látásom, de szemüvegre még a mai napig nincs szükségem. Szóval szerintem ez ennyire bizonyitható - embere válogatja. -
Vangelis
félisten
válasz
Mr Bond 007 #14 üzenetére
Erről van szó, én 2 óra után pisslogok mint állat.
A tft nél nem volt ez.
Na kapcsolom be a laptopot...de hamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32BG750NUXEN ) 4K NEO-QLED GAMER , HAJLITOTT! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 32GS95UE-B OLED GAMING Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0,03ms / G-Sync / FreeSync
- GIGABYTE AORUS FI32Q X 2560x1440p 270Hz IPS monitor RENGETEG GARIVAL eladó remek áron
- Eladó GARANCIÁLIS Samsung Odyssey G3(Elkelt)/ LG 24GM79G
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest