Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe1970
tag
Na minél tovább tájékozódom, annál tanácstalanabb vagyok. Ezek a szuper zoomos gépek azért lényegesen jobb képet csinálnak, pl a pana FZ28, mint a kompaktok. Egy ilyen masinával is lehet teljesen automatán fotózni, vagy ezekhez kicsit már érteni kell?
-
pepe1970
tag
válasz
rumos14 #17112 üzenetére
Semmi extra, mezei fényképezgetés főleg nyaraláskor. A feleségem használná, szóval legyen kicsi, és különösebb állítgatás nélkül is jó képeket csináljon. Jó dolog ez a 720 soros videó felvétel, ez bejön. Hangot fel tud venni? Élvezhető egy ilyen felvett anyag? Ha tud valaki teszt videót linkelni, ne kíméljen.
-
pepe1970
tag
Sziasztok! A héten sikerült elhagynunk a pentax optio33l gépünket. Kellene egy új kompakt gép. Eléggé láma vagyok hozzá, én a régi pentaxal is tökre meg voltam elégedve. Mit érdemes most venni, ill. a panasonic DMC-TZ7EP-ről mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest