-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mfan
csendes tag
válasz
themebuilder #26833 üzenetére
Sziasztok,
köszi szépen themebuilder a gyors és jó tippet. Megnéztem a specifikációját, egyben nem vagyok biztos... vagyis nem nagyon tetszik, hogy elemes. Amik eddig voltak nekem gépeim, azok közül egy kivételével mind elemesek voltak, és mind csapnivaló volt. Kb. 2-3 órát bírták fényképezéssel... és most meg végig szeretnék filmezni, így... gondolom max. csak a feléig jutnék két elemmel. :S Pluszba vinni tartalék elemet... , cserélgetni... :S Esetleg nincs hasonló tulajdonságokkal akksis változata?
Egy pár videót megnézve, felvetődött bennem az is, hogy ha ennyire befolyásolja a szél a hangját, mi lesz a nagyon hangos beltéri koncerten? Nemcsak főleg a basszus fog kihallatszódni? :SKöszi szépen ezt a választ is!
-
mfan
csendes tag
Sziasztok,
fényképezőgépet szeretnék venni, de igazából a videó funkcióját szeretném használni. És azért nem videokamerát veszek, mert koncertre csak "sima" fényképezőgépet engednek be... :S
Ezért az lenne a kérdésem, hogy melyik géppel tudnék nagyon jó kép és hangminőségű koncertfelvételt produkálni? Zoom nem fontos benne, mert nem nagy távolságból lesz a felvétel. Az akksi viszont annál inkább, mert 1,5 órás a koncert!
Ja, és árban egy középkategória kellene, márka meg teljesen mindegy.
Remélem tudtok nekem segíteni!!!
Előre is köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest