Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laolaj
aktív tag
válasz
schawo #32397 üzenetére
Sziasztok.
Én értem, hogy te mit szeretnél mondani, de látom te nem érted amit én írtam.
Előzmény:
felvetés
egy válasz
majd volt más versenyző is.
amiről letettem de volt más is.
szg88 válasza a két IXUSraezt végig olvasva talán látszik, hogy elképelés volt, lett, tanácsot kértem-kaptam elfogadtam hisz ezért kérdeztem. Köszönöm! Nekem jelenleg nincs annyi időm, hogy mindenhol és kinek reagáljak meg leskelődjek és mennyek tesztelni.
Igaz magamnak vettem, tetszik. Nem fogom megbánni mivel első gépem és amire kell azt szolgálja.Szerintem az ilyen hsz.eket másnak címezd mikor egy írást nem láttam tőled felém irányulva ami segítő kész lett volna. Nem regényt kell írni reakcióra hanem mondani ez ezért jó vagy nem. erre érdemes figyelni és a kedves vevő majd eldönti.
Többieknek köszönöm a javaslataikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest