Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TuliZ
csendes tag
Végre tegnap megérkezett a várva várt készülék a hőn áhított Sony HX9V.El is kezdtünk ismerkedni,és őszintén ledöbbentem,hogy ez a kis gép milyen fantasztikus.Elképesztő minőség maga a ház is a gép pedig fantasztikus.Igyekeztem próbálgatni mit is tud,de amit addig tapasztaltam,az a várakozásaimat felülmúlta, az EISA díj teljesen megérdemelt.Nagyon szép képeket készítettem vele, a mosoly funkciója pedig maga csoda,nagyon érzékenyen reagál a legkisebb mosolyra is,de állítható az érzékenysége.Kipróbáltam szinte 0 fényben odakint és tényleg jó képet készít kézből is sötétben.A videó funkció elképesztő jó,olyan Full HD videót készít ami dicséretére válik egy camdornernek is.Annyi funkció toltak bele ebbe a kis gépbe hogy az hihetetlen.Nagyon jó döntést hoztam azt hiszem,amikor végülis erre a készülékre tettem a voksomat.Kipróbáltam a +D készítést is tényleg működik.Egykét panoráma fotót is csináltam vele,nagyon jó a funkció és a gép összefűzi maga.Itt vettem a készüléket,és nagyon gyorsan meg is jött ők nagyon megbízhatók:[link].Vettem hozzá egy 32 GB Samsung SDHC 10 class 10 kártyát,mert a gép megérdemli és ezzel már lehet videózni is.Itt vettem a legolcsóbbak voltak és meg is jött pár nap alatt:[link].Mivel itthon a gyári töltőnek horror ára van-és nem is értem miért nem fér ebbe az árba bele a töltő-vettem egy pót akkut,meg hozzá töltőt amihez még jár egy autós töltő is.Kipróbáltam feltöltöttem és betettem a gépbe kifogástalanul működik-sőt ezzel még a visszamaradó töltöttség idejét is jelzi,szemben a gyári akkuval.6.-án rendeltem 10 .én délelőtt már itt is volt úgy hogy közben volt egy hétvége ami nem munkanap ugyebár...És az ára is magért beszél,itt vettem:[link] Szóval ismerkedünk most de nagyon örülök hogy ezt a márkát választottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- Megjelent a OnePlus 13T
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest