-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jeni
félisten
válasz BigBear #156638 üzenetére
Erre mondják gyártói garancia
Amúgy ott kell leadni ahol lett vásárolva. -
jeni
félisten
válasz BigBear #156260 üzenetére
A kábelek minőségét, vastagságát nem írtam.
A tápegység ilyen oldali meghibásodások kevésbé firtatták az tény.
Arról is írtak,hogy nem megfelelően voltak a hajlítások,röviden,bizonyos szögben stb... abból is gondok voltak.Azt kéne tudni melyik oldal ami hiteles és hinni lehet nekik? Több oldal van amik erről a hibákról,tesztekről írnak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz BigBear #156092 üzenetére
A Pylonon én sokáig ettem a kefét, hogy megvegyem-e, aztán addig vártam vele, míg elfogyott... Legalábbis most úgy néz ki, hogy az 550 wattosat nem találom ÁK-n. Felső tápos retro gépházba akartam venni LGA775 géphez (Windows XP config), de igazából a modern igényeket is kielégíti még.
Szerk.: ramokkal kapcsolatban nincs ötletem, abban Corsair párti vagyok. Fudi a ramguru, Ő jobban tudja. -> Milyen RAM-ot vegyek?De egy biztos, nekem Adata SSD nem kéne.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
veterán
válasz BigBear #156089 üzenetére
Jó kérdés, anno a TH teszteken is igen jól szerepelt, én olcsóbb Adata tápokat is ajánlgattam már itt, például az XPG Pylont. Teszt alapján jó a bele. [link]
Lehet van az emberekben egy kis félsz is az Adatával kapcsolatban, mert az SSD-iknek nincs túl jó híre (és akkor még finoman fogalmaztam).Én mindig Árukeresőn szoktam keresgélni bármit is, a tápok ajánlásánál is ott szoktam keresni. Elképzelhető, hogy az általad említett Adata tápot az ÁK nem hozza fel, ezért sem linkeltem eddig soha.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
kromatika
veterán
válasz BigBear #150624 üzenetére
Igen. Teljesen egyet értek. Anno nekem is ez tünt fel a psu tier list el kapcsolatban. Írtam is hogy előzi listában csúcs kategóri,utána meg kerülendő. Ez vicc. Valami nem kerek. Én is olvastam a 650 es ről azt a tesztet, sőt havernak is szereltem be gépébe.4 éve hibátlanul és csendesen megy egy olyan konfigba amihez pl a beqiet táp kalkulátor 750W javasol. És van rendesen nyúzva a konfig. Amúgy meg az "A "nincs róla elég tapasztalat" az SSD fronton is fontos szempont" ot sem értem teljesen. De maradjunk a tápnál. Akkor hiába van vamiről,több teszt is ,ki elemezve a belső alkatrészeket. számtalan mésési teszte stb stb... kell több évet várni hogy ajánlható legyen? Ajánlás után meg 2 -3 évvel kifutott vagy elavult lesz? Akkor minek a teszt? Szóval nekem sem nagyon bejövős már a psu tier list.
-
Graphics
Jómunkásember
Na ezért mondtam, hogy ez a Tier list számomra egy kalap szar...
Bekategórizálnak valami alapján... 2021 óta indult oldal...
A RealHardTech-en legalább teszteket szedtek össze...
Aztán bocsánat, de egy rakat hozzá nem értő hivatkozik a Tier listre, hogy de hát ott Tier A a táp és mennyire frankó... Aztán olyanok vannak lehúzva, amik meg jó tápok...
"bezzegrégenmindenjobbvót'....
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
veterán
Szerintem az is gond lehet, hogy nincs elég ember, aki naprakészen tartaná. Nagy adatbázis ez kismillió hivatkozással, ugyanakkor meg merném kockáztatni, hogy önkéntes alapon működik, ami ugye... lehet olyan, amilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról