- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Megelőztél! Nem is értem, ezt a kolléga végig gondolta, hogy mit ír le?
(#99340) psg5: én azt nem értem, hogy miért nem gmail-es fiókodat használod a WP-on!? Én azt használtam és semmi gondom nem volt vele sosem. Így bármikor váltok telót a gmail-es névjegyek mindig meg lesznek és frissülnek rendesen. Én azt javaslom, hogy töltsd fel a névjegyeket a gamil-be, csak egyszer kell megcsinálni és rászánni az időt, de megéri mindenképp....szerintem.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Land
veterán
Pillanatnyi az "anyagi" gondok. Már többször vettem részletre telefont, mely nem volt megterhelő. A Zuk ára pedig 2 héten belül kell+a B20 hiánya már több esetben zavaró volt. Evvan.
Akkor leírom én, amiket találtam éjjel olvasgatva: Honor 7, LG G4 (aksijától tartok... amúgy jó lenne), Nexus 5x 32 gb (már egy ideje 3 gb ramon élek, nem lenne a gyakorlatban visszalépés a 2 gb?), Huawei P8, Nexus 6p (elég kevés helyen van)
Samsung/Sony vonalról fogalmam sincs. Nem kis túlárazás jellemzi őket tudtommal...[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest