Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Milyen alaplapot vegyek?
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szs85
aktív tag
válasz
dudika10 #166843 üzenetére
Na ez egy nagyon bosszantó dolog, ha jelentkezik. Nálam a cêges Redmi Note 8t-nél van ez, hogy 2.4 Ghz-en meghal a wifi a bluetooth mellett, megoldás az lett, hogy a wifi routert 5 Ghz-re állítottam. DE: nyárra vettem magamnak egy Redmi 4x-et, a mérete miatt, elfért a rövid gatyám zsebeiben, és ott a legnagyobb meglepetésemre a 2.4 Ghz-en vinni tudta mindkettőt, a wifit és a bluetootht is. Sajnos pontosan nem tudom, mi technikailag a probléma ilyenkor (a leárnyékolásos magyarázaton túl), de a Xiaominál (én csak ezt a márkát ismerem jobban, lehet a többinél is előfordul) a modem rész nem lehet túl erős, mert megesik, hogy a wifi, de még a mobilnet adatfeldolgozása/ letöltési sebessége is elmarad a várttól, ha meg egy másik helyről is jön az információ (pl Bluetooth), akkor látványosan letérdel. Nem minden készüléknél, de előfordul.
-
dudika10
veterán
Sziasztok,
Szeretnek tanacsot kerni. Jelenleg van egy Redmi 8-am, a legnagyobb problemam vele, hogy ha a bluetooth be van kapcsolva (allandoan), akkor a wifi eszmeletlenul lassu (ezert szinte mindig mobilnetet hasznalok, annak ellenere, hogy 90%-ban itthon vagyok).
Szeretnem lecserelni. A felhasznalas bongeszes, spotify, waze, email illetve az osszes komunikacios app (slack, teams, google meet, webex, whatsapp, zoom). Semmi olyan alklamazas, aminek kifejezetten nagy a teljesitmenyigenye.
A cel, hogy a bongeszes kicsit gordulekenyebb legyen es legalabb egy AC-s wifi legyen benne ami mukodik egyszerre a bluetooth-szal.
A Redmi 9, 9T, 10-et neztem elsore.
A 9T-nel nagyon szimpatikus az akku meret, de abban gyengebb a SoC.
Melyiket valasztanatok, illetve van-e barmi mas amit erdemes volna szamitasba vennem?
Minel olcsobb, annal jobb, igazabol csak lelektani hatar van 50 000 forintnal, amit ahogy latom mindenkepp kenytelen leszek atlepni.
Koszi! -
padi68
senior tag
Sziasztok, melyik az a program amivel könnyen át tudok költözni 1 huawei P30pro-ból mondjuk 1 xiaomi vagy samsung mobilba?
Előre is köszönöm, Árpi
-
szs85
aktív tag
válasz
diablomoid #166819 üzenetére
...és marton_wp:
Strapateló vásárlásának alternatívájaként ajánlom a síma teló + ütésálló tok + normális kijelzővédő (pl. Nillkin) megfontolását. Az alábbi videó sztem tök jól demonstrálja mennyire életképes lehet az utóbbi megoldás, ahol mrwhosetheboss összehasonlít pár strapatelót (Ulefone, Blackview), két hagyományos (Oneplus, Poco) de tokba bújtatott készülékkel, az utóbbiak így nagyon jól, sőt jobban szerepeltek a teszten.
Amennyiben kiemelten fontos a vízállóság, akkor vagy megfelelő védettségű telefont válassz (ip68), vagy maradj akkor a strapavonalon, ami egyéb (pl katonai) minősítésekkel is rendelkezik. -
tototos
addikt
Narzo 30 5G utolsó darab [link]
-
Cs1csó
titán
GOBOO-n a vásárlás hogy történik? Utánvét átszámítva forintban vagy PayPal?
-
-
ZephX
senior tag
válasz
yuing #166830 üzenetére
Igen azt én is néztem, hogy Goboon jók az árak. De kicsit tartok tőle. Új bolt, ki tudja meddig marad fent (2-3 évre tervezek kb.) és mi lesz a garival.
Sima Lite és NE azon kívül, hogy az újabb benne lesz a hosszabb frissítési rendszerben, nem is nagyon különbözik hajól tudom? -
ZephX
senior tag
válasz
yuing #166825 üzenetére
Érdeklődtem, de nem tudták megmondani mikorra kapnak készletet. Viszont jelentősen megemelkedett az ára az NE verziónak, így is hogy nincs készleten. Azt írták, hogy ha lesz készlet akkor ezek az árak lesznek. 118-ről 149-re emelkedett. Nem is értem, mivel a 8/256-s olcsóbb lesz, így az csak 134 ezer lesz. Az Aréna Store-ban nem lehet tudni milyen árak vannak a nyitási akció nélkül erre a telefonra? Ott is beárazták 140 körülre?
-
válasz
Donki Hóte #166823 üzenetére
Szerintem talán mostanában beindulhat, mert ma egy csomó portálon olvastam.
-
-FreaK-
Realme 8 van ebben a kategóriában, 6.4"-es.
Poco X3 Pro ajánlott, de az a nagyobb tepsi kategória. Mellette 200g+.
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Van valami best buy telefon mostanában max. 60-70e Ft körül újonnan? Méretben valami kisebb kellene mint a mai nagy méretek, olyan 6-6.3" körül mondjuk.Anyósnak lenne, tök átlagos felhasználás, leginkább csak üzenetküldés/telefonálás. Ami előny lenne az a gyorsaság, megbízhatóság, frissítések, természetesen relative az árhoz képest.
Aprón láttam egy Poco X3 Pro-t 75-ért,az még talán beleferhet, de az a max. Viszont nem tudok róla szinte semmit.
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE ahogy nézem normális helyen sehol sem kapható 130 ezer alatt. Szerintetek a sima Xiaomi Mi 11 Lite 5G is jó vétel lehet még 118 ezerért?
-
válasz
Viktor0610 #166818 üzenetére
Köszi, eléggé halott topik, de megpróbálom feltenni a kérdésemet.
-
marton_wp
csendes tag
Sziasztok!
Édesapámnak szeretnék új telefont venni.
- Árkategória. max. 80eFt
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? Függetlenül
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszabb távra
- Mire használnád? Nagyon sok telefonálás, építőiparban dolgozik, nagyjából bármi történhet a telefonnal, ezek mellett normál használatok: fotózás, e-mailezés, netezés
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?: Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? ~6"Köszönöm a segítséget!
-
-
hentes77
csendes tag
Sziasztok! iphone 5 antik telómat cserélném valamilyenre mondjuk poco f3-al szemezgetek hasonló kategóriába szeretnék venni valamit főbb elvárások:szép képet csináljon bírja az aksi, zenehallgatás, gyors böngészés,asszem ennyi válaszokat köszönöm
-
diablomoid
csendes tag
- Árkategória.
50-60e ft Max
- Hol vennéd meg?
Újonnan bármelyik Magyar boltból hogy karácsonyra ideérjen
- Hosszú vagy rövid távra tervezel
Ha lehet 3 évet bírjon valahogy
- Mire használnád?
normál felhasználás, internet, alap appok használata, youtube (nincs képernyő megkötés)
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Nagy, legalább 6.3"
Sziasztok!
Egy Umidigi A5 PRO-t cserélne egy új telefon. Igazából megfelelt az igényeknek csak kapott egy pofont + volt egy idegesítő szoftveres hibája. Nincsenek nagy igények, boomer telefon átlagos használatra meg candy crush szintű játékokra.
A lényeg hogy megbízható és hosszabb élettartamú legyen + az aksi is bírja rendesen. Mostanság aránylag sok csalódás volt a pl a xiaomi-ban így lehet hogy valami samsung\motorola irányt vennénk.
Építkezéseken lesz használva így szemezgettem a strapa telefonokkal is, de a legtöbb olyan gyenge hogy nagyon.
Amik érdekesek voltak számomra:
Ulefone Armor 8 (tudom kínai de strapa)
Motorola Moto G30 128GB 6GB
Samsung Galaxy A12 128GB
Nokia 5.4 64GB 4GB
Motorola Moto E7 Power 64GB 4GB -
válasz
Donki Hóte #166817 üzenetére
-
-
Hajdi
senior tag
Sziasztok!
Édesapámnak szeretnék telefont venni. Nyugdíjas és ezzel el tudja tölteni az időt. Ami azt illeti volt is neki egy Xiaomi M3, viszont az a napokban hardveresen elhalt. A kérdésem a következő lenne, ő szeret játszani a telefonom + híreket olvasni. Ergo jó wifi kapcsolat és viszonylag erős hardver kellene. Olyan 60-70 ezer forint lenne rá. 70 a plafon sajnos. Ha tudnátok segíteni melyik lenne a legjobb választás, hazai boltból, azt megköszönném!
Én egy Realme8-at néztem ki, 65 ezerért. Szép a kijelző, ugyanakkor nem tudom mennyire viszi a játékokat.
-
Phae2bef
csendes tag
válasz
gambler #166807 üzenetére
https://mobilarena.hu/teszt/samsung_galaxy_a52s_5g/kijelzo_hardver.html
"Az új szett majdnem 60%-kal többet gurít a teljesítményteszteken (AnTuTu, Geekbench), alacsonyabb csíkszélességű, frissebb kiadás, fejlettebb utasításkészlettel dolgozik viszont a grafikus gyorsítónak számszakilag kevesebb memória jutott, ettől függetlenül a GPU teljesítménye is jelentősen jobb. "
-
gambler
tag
válasz
Viktor0610 #166806 üzenetére
Köszönöm!
Az s mennyivel tud többet a sima 52-nél? Csak az 5g? -
-
gambler
tag
Sziasztok!
Samsungban most mi a legjobb választás 150k-ig hosszú távra?
Csak új érdekel, normál felhasználás, bármelyik megbízható webshopban venném itthon.
A másik kérdésem, hogy ez az 5G mennyire fontos? Csak a sebesség több? Néztem a Telenor lefedettség térképét, 4g-ig lehet kiválasztani.... -
Norbi.
őstag
válasz
w.miki #166800 üzenetére
A Xiaomi nem elég nagy?
Biztosan nem vennék S8,S9-et már, 3-4-5 éves telefonok, kezdhetsz egy akkucserével (plusz megjelenéskor is sz*r volt az üzemidejük) illetve a legtöbbnek már beégett a kijelzője, vagy ha nem, akkor hamarosan más baja lesz.
Én maradnék a Xiaomi vonalon, amiket írtak, de volt múltkor fent Mi 9 is 50 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Gmail
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest