- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Riasztó topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Dumi86 #66283 üzenetére
Nem akartalak megbántani, ne haragudj! Csak ma mindenhol értetlen mindenki, lehet a hőség miatt van. Egyébként már nekem sem csinálja, az is igaz, hogy azonnal küldtem a webmesterüknek emailt képernyőmentéssel illusztrálva. Lehet, hogy meghegesztették, bár vissza nem írtak.
-
-
Hegyirabló
veterán
Igazából mivel egy-két héten belül ki szokták lőni ezeket (hogy aztán majd újra próbálkozzanak pár hónap után ezek a külföldi emberkék), ezért nem igazán lényeges, csak azt nem értem, hogy egy komolyabb weboldalba hogyan lehet így beépülni.
Most először a met.hu-n találkoztam vele, ami egy állami oldal, és talán még stratégiailag is kiemelt szervezeté, ezért furcsa, hogy csak úgy megjelenik rajta egy ilyen adathalász dolog.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Megint itt van ez a borzasztóan idegesítő adathalász vírus. Tenni sem nagyon lehet ellene, mert nem a gépre települ, hanem az általunk használt weboldalakba épül bele. A XXI. század első negyedének végéhez közeledve tényleg nem lehet ez ellen tenni valamit? Utoljára február legutolsó napján írtam erről ide.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
junior11 #64194 üzenetére
Szia!
Életemben nem használtam reklámblokkolót. Nyilván felteszem, ha kell, de ez nem reklám, hanem adathalász próbálkozás.
Ez az Origo cikk nagyon jól leírja, a tavalyi felbukkanását, de ahogy nézem, nem nagyon lehet ellene tenni semmit, csak megvárni, míg lelövik.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Újra itt van ez a fos. Kétszer is előjött az elmúlt fél órában. Nem lehet tenni ellene valamit?
Köszi!
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Valamelyik **** programmal feltelepült egy DCShelper.exe nevű fos (lásd a képeket), ami semmire nem jó, viszont minden indításnál betölt, és rányom vagy 15%-ot a procira. Külföldi oldalakon néztem, hogy mit írnak róla, de igazi megoldást nem találtam rá, hogyan lehet kiírtani.
Kérlek segítsetek!
-
Hegyirabló
veterán
Na, most vagyok ott, hogy az elméletileg már megtisztított pendriveot be akarom dugni az asztali gépembe.
Ám a rajta lévő AVG Free-ben nem teljesen bízom most meg.
Mit javasoltok, mit tegyek fel, akár fizetős vírusírtó is szóba kerülhet?
Konfigom a leírásomban.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Hegyirabló #12081 üzenetére
Na, annyi változás történt a szexuáliszaklatás Panda futtatása óta, hogy most már engedi leválasztani a pendriveokat. Előtte mindig azt írta ki, hogy nem lehet leválasztani, mert egy másik program használja.
Azt gondolom, hogy ez mindenképen jó hír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest