Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szellem. #63854 üzenetére
Elnézést, de akkor nagyon elbeszéltünk egymás mellett... junior11-től is elnézést.
Persze, ha helyi fiók van és ahhoz van jelszó, akkor a Chrome úgy működik, ahogy írjátok, de ha nem, akkor mesterjelszó nélkül(valóban ilyen opció nincs is), simán, "kódolatlanul" helyi fájlba menti az adatokat....KIS:
Persze, tudom, tudom, csak hát nekem ne xarozzanak ilyen faxsággal, amikor írták a Kuma.-k, hogy lesz egy nagy frissítés, és akkor minden Ok lesz(jött is, csak letöltés és telepítés után megpusztult a gép)(az lett volna az új build)
UI: Hétről-hétre küldöm nekik a cuccot (attól a verziótól kezdve, amit írtam/mutattam), de olyan szinten szétfagy a gép, hogy még a crashdump-t sem tudom küldeni
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honda topik
- Vicces képek
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest