Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- RAM topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamy2
csendes tag
válasz
Butcher-HUN #5280 üzenetére
rere mindenkinek
Igyvan ahogy mondod sajna a viprén ill az agnitumon kivül más nem ad örök licenszet a progjamjához...
Bár mostanában nem láttam Agnitumhoz örök licenszet csak 1 ill 2 éves licenszet...
Majd ha lesz örök licensz Agnitumhoz és esetleg senki sem szol akkor majd szolok én nektek ha van Agnitumhoz örök licensz...
De remélem hogy ti hamarébb szoltok nekem hogyvan Agnitumhoz örök licensz mire észrevenném hogy van hozzá örök licensz...
Irjatok és üdv: hamyka
Ui: esetleg ha más virus irtohoz lesz örök licensz szoljatok bátran nekem is privátban oks??
Ill továbbra is várom a virus irto promo topikban az irásaitokat ill a kod igénylési lehetöséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest