- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- MILC felhasználók szakmai topikja
Aktív témák
-
zed01
őstag
válasz
copperhead #14343 üzenetére
Jézusom, hogyan használod a netet te jóember? Hogy lehet az hogy ennyi kártevő van a gépeden? Azok nem véletlenül kerültek oda, a kártevők településéhez az user aktív közreműködése szükséges. Van itt a ph fórumon olyan olvtárs, a moonman kolega aki még vírusirtót sem használ, mégis tiszta a gépe, mert normálisan használja az internetet. Komolyan nem értem. Nekem az a véleményem a kártevők hemzsegni fognak a gépeden akkor is ha ezer vírusirtót használsz egyszerre, ilyen nethasználat mellett. Én azt tanácsolom, térj át a linuxra ha ennyire nem tudsz magadra vigyázni.
Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Külpolitika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest