- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
Paarthurnax
senior tag
Nem tudom van e valóság alapja annak, hogy a nem jogtiszta antivírus programok nem adnak olyan védelmet, mint a rendesen megvett verziók. Mintha régebben valami olyasmit olvastam volna, hogy a lopott licenszel frissítést letöltő verziók más információt kapnak.
Az viszont biztos, hogy öcsém utóbbi két évben két vírust is bekapott NOD32-vel és tudom, hogy nem vette meg, hanem egy haverja rakta fel neki. Most mondtam, hogy talán ideje lenne egy ingyenest felrakni vagy vegyék meg a családi gépekre a Kaspersky-t. Úgyhogy megvették ők is a három gépes licensz-t, $40 gépenként, de ahogy látom az ESET olcsóbb lett volna. Most már mind1. Én a 2009-est ha jól emlékszem $50-ért vettem meg.Egy probléma maradt csak, hogy a három családi gépből egy gépen teljesen leállt az Internet és csak akkor működik ha deaktiválja a Kaspersky-t. Nem tudom mi lehet azzal a géppel, lehet valami mással akadt össze. Mivel nem otthon lakom csak Skype-on tudom segíteni öcsémet, de eddig nem találtam meg a probléma okát.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest