Aktív témák
-
andorpapa
őstag
T1P? Hallottad már élőben? Végülis nem annyira vészes, csak ha rendesen felpörög. Akkor viszont... Szóval szerintem a T1B is bőven elég a legtöbb rendszerhez, azért a zajtöbbletért kevés embernek éri meg a T1P-t választani. Eleve 3000 rpm-ről indul, ami már alapból hangosabb a tápegységednél, és ez még megy feljebb is, csak izzítsd a procit! Bár engem nem zavar a zaj, ettől függetlenül másnak nem ajánlom a T1P-t, csak ha a illető sem hatódik meg pár dB többlettől.
-
PeliScan
addikt
Mehetünk közösen megvenni, hátha adnak kedvezményt. :)
Megnéztem, utánajártam, stb: a 'P' min. fordulatszámon olyan hangos, és annyi levegőt szállít, mint a 'B' max.-on. Mivel én a csendre hajtok, nekem biztos ez lesz, Breeze.
(ahogy néztem, a ventik is ugyonolyanok, csak a 'P' huzalai többet bínak: 8.5W max. míg a 'B' csk 2.5W max)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest