Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen notebookot vegyek?
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
A Tsushimát (Csucsu) egy barátomnál próbáltam, tetszett. A Horizon nekem valamiért nem bejövős.A Bloodborne és úgy általában a souls műfaj nem az én világom. A God of War nem tetszik, az Uncharted a szememben egy Tomb Raider klón, a Last of Us pedig sosem érdekelt, de most végigszenvedem az HBO-s sorozatot.
PS fronton, ami érdekelne az a Returnal és a Death Stranding. Sajnos előbbit az ugrabugra és a souls elemek miatt, ahogy ismerem magamat, hamar letenném. Utóbbiról pedig elég negatív kritikát írtak. Ha esetleg valamilyen oknál fogva legközelebb PS vásárlásra adom a fejemet, kipróbálom. Ebben a generációban pedig majdnem PS5-öt vettem, de a XSX kinézete, hardvere és a megszokott kontroller miatt utóbbi mellett döntöttem.
A XSX 2 éves lesz decemberben, de amennyi játékot kipörgettem és még továbbiakat a GamePass-ban, már megérte nekem. Plusz a sok 4K Bluray lemezemet is ezen játszom le...Még legyen jó az FM8, a Hellblade 2 és patcheljék ki a Jedi Survivor-t és én boldog leszek. A Starfieldet, Xboxosként nem különösebben várom, ahogy meg fog jelenni, szerintem bukta lesz, mint a Redfall. És hol van még a Fable és a Perfect Dark....talán majd egyszer...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Xbox Ally X 1TB (3 év Garancia + számla) 2025.11.28.-ai vásárlás! +3 hónap Gamepass
- Számlával, Garanciával! Microsoft Xbox One S 512GB
- Számlával, Garanciával! Sony PlayStation 4 Pro Jet Black 1TB
- Sony PS5 PlayStation 5 Digital Slim konzol - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Sony PlayStation 5 lemezes
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 16GB I 256GB I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest