- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
janeszgol #51 üzenetére
Jah, az iOS 18 nagyon jól sikerült. Már utolsó iOS 17-el valahogy lassúcska volt és jobban akadozott az iPhone 12-m. Már gondoltam avulgat elfele, erre az iOS 18 meg meg teljesen rendbe tette, azóta is remekül megy.
Viszont az Apple Intelligence-szel eléggé befürödtek. Ezen a téren úgy tűnik tényleg lemaradt az Apple, de mondjuk engem annyira nem izgat.
-
mhydas99
senior tag
Azert a 120 Hz hianyat ne vedd ugy, hogy nincs ra szukseg, mert az osszes kulfoldi tesztelo (koztuk sok nativ iPhone Pro hasznalo) felroja hibanak a 60 Hz-et.
Videos osszehasonlito teszteken is lathato a kulonbseg gorgetesi sebessegben pl.
Ertem, hogy 60Hz-en is szepen megy az animacio, de az nem jelenti azt hogy akkor az tokeletes is. A Pro eladasai nem feltetlen a 3. kamera miatt mennek felfele, a 120 Hz-es kinelzo is valid szempont vasarlasnal... -
dnelb
veterán
Értjük? Nincs röcögés.
ne hazudozz már azért lmao. A 16pm-em ugyanúgy röcög mint anno az s24, semennyivel sincs kevesebbCserébe itt vannak random kikapcsolások mert úgy összeomlik a telo, de respring is volt már vagy 3. A 18.3.2-t már fel se mertem tenni, és milyen jól tettem. Az egész ios18 egy bugos szar kb, semennyivel sem stabilabb vagy gyorsabb mint a oneui, sőt! Tudom erre az fog jönni hogy biztos hibás a telóm de kb végtelen threadet tudok linkelni ahol erről számolnak be szóval ne fáradj.
Ezeket az apple sheep stílusú áradozásokat elkéne már felejteni mert én is elhittem váltás előtt, aztán óriási volt a pofára esés. Arról ne is beszéljünk nagyrészt 80hz-en fut a nagy flagship lol. Lehet hogy egyszer jobb volt az ios, de ezek az idők már biztosan elmúltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Néhány héten belül indul a hónapok óta várt közzététel.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest