Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
astrojoe12 #14 üzenetére
Én (PocoF5) semmilyen reklámot nem látok, ha nem használok olyan appot, amiben amúgy lenne.
Talán a tisztító app az egyetlen, amiben nem lehet kikapcsolni, de ha nem használod, az sem bánt senkit. Én nem lépek bele, reklámot sem látok.
A menüben, redőnyön, sehol nincs reklám.
Telepítéskor 1x megkérdezte, hogy engedélyezem-e a reklámokat...én minden ilyen és hasonló kérdésre OFF-ot nyomok.Bármilyen frissítés újból aktiválhatja
1. nem kell mindent kényszerből frissíteni
2. a Mi videó app azt hiszem írja is, hogy 30 napig lehet csak kikapcsolni, aztán visszakapcsol...amit újra kikapcsolhatsz.Milyen appot (és miért pont azt?) használ az, aki mindig reklámot lát?
100e alatt?
Használt Pixel, CMF phone1 esetleg, használt Noting phone 2a, valamilyen Samsung.
Én elhiszem, hogy valakit zavar a reklám (hát még engem...a YT-ra is volt előfizetésem anno...aztán emeltek > aztán inkább lemondtam és csak minimálban nyomom már), de szerintem kicsit túl van ez tolva a userek által...egy MIUI/HyOS rendszert tényleg nem lehet csak úgy használni, mert nyomja az ajánlásait, appjait, felugró "ablakait", stb.
Na ezeken egyszer kell az elején végigmenni és minden ilyen értesítést kikapcsolni (pl témák app) >> azaz megvonod az engedélyt, hogy ezek tudjanak jelezni és mily meglepő, utána nem fognak jelezni.
Én tök békességben használom a telóm lassan 1 éve és nem értem továbbra sem, hogy akiknek nem így megy, miért nem.Szívesen olvasok példákat, hogy melyik app miben zavar vkit és lehet csak 2 kattintás a megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
ma Öt modell érkezik, hivatalos árakat is tudunk közölni, január 23-án indul az értékesítés.
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- F-Secure termékek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest