Új hozzászólás Aktív témák
-
menthix
tag
Igen, ez az "Intel® Dynamic Tuning Technology" alapkövetelmény, hogy az APO fusson a rendszeren. Itt már az applikációról van szó, hogy elvileg lehet hozzá rendelni hivatalosan nem támogatott játékokat, gyakorlatilag viszont nem látok ilyen lehetőséget. Az Advanced Mode csak egyszerre kapcsolja "ON/OFF" a listán meghelenő játékokat.
-
Busterftw
nagyúr
Igazabol az tortent, hogy az Intel kiadta az APO frissitest, engedelyezve a regebbi generaciokat, de az APO cucc uj DTT driverrel akar hivatkozni, amit viszont az Intel nem koordinalt a mobo gyartokkal...
Nem tudom miert nem teszi maga az Intel elerhetove...
De eleg sok ticket van ezzel kapcsolatban, szerintem valamit lepni fog az Intel. -
menthix
tag
válasz
Busterftw #10 üzenetére
Ezt próbáltam én is, mivel ASUS-nál még semmi frissítés sajnos.
Redditen úgy olvastam, hogy ez segít a 13-as szériás procikkal, viszont a 12-essel még egyelőre gondok vannak.
Az APO-s program is gyanús nekem ezzel a frissítéses üzenettel.
Sajnos csak microsoft store-ból lehet telepíteni, ami ugye úgy szar ahogy van. -
Busterftw
nagyúr
A DTT driver nem friss a legtobb helyen, Intel rep szerint ezt az alaplapgyartoknak kell kiadni. Ha jol lattam tobben ugy oldottak meg, hogy mas gyarto driverevet tettek fel.
Asrock-tol szarmazott ha jol lattam egy videot, az mukodott Asus lapon is.Ezt linkeltek Redditen, tehetsz vele egy probat.
Penteken lesz tobb idom, akkor majd megnezem en is, Gigabyte z690-hez nem jott semmi uj meg a hivatalos honlapon.
-
menthix
tag
12600k-val és Z690 chipsettel egyelőre nem fut a program, illetve elérhető frissítést jelez, de nem lehet frissíteni sehogy.
Elvileg minden driver fenn van, aminek fenn kell lennie, DTT és GNA biosban bekapcsolva. -
Busterftw
nagyúr
Na ezt kiprobaljuk Alder Laken
-
ricsip
addikt
válasz
Cyberboy42 #2 üzenetére
Win10 nem tudja kezelni a heterogén magokat.
-
Cyberboy42
senior tag
És ez a falatnyi program, meg még kevesebb támogatott processzor, ez még a win 11 -hez is kötve van, vagy működik az optimalizáció win 10 alatt is?
-
Alogonomus
őstag
Korábban is értetlenkedve olvastam, de a végső állapotba is úgy került be, hogy World of Warcraft: Shadowlands. Ez egy másfél éve túlhaladott állapot. Mivel nem hinném, hogy másfél év alatt egyetlen inteles szoftvermérnöknek sem tűnt fel ez a probléma, így inkább valami jótállási oka lehet, hogy egy régi verzió kapcsán ígérik az APO problémamentes működését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest