Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s:zozo
aktív tag
Persze az lenne a normális, de a PC-s Gaming nem tud így működni. Nagyon régtől (c64, PC DOS, Amiga) fogva voltak és lesznek is ilyen kirívó esetek. Ez ilyen, lehet szörnyen hangzik, de így van és persze nem szabad elfogadni és vissza kell kérni a pénzt, ennél a játéknál is ha valakinek gondja van vele.
-
aktív tag
megértem és ne felejtsd el hogy erre ott van a refund én visszakértem volna a pénzt, mint ahogy sok játéknál megtettem, de itt írtam hogy nekem szuperul működik a game. Most ezek szerintem nem problémák ha gondod van egy termékkel visszakéred az pénzt és a cég pedig megkapja a visszajelzéseket az online csatornákon.
-
aktív tag
válasz Döglött Róka #103 üzenetére
Jobb dolgom is van hogy a te sértegetéseidet olvassam. az ködös hogy, hogy kapcsolod össze a kettőt és nem a matek
Hol írtam, hogy elfogadom hogy szar? vagy hogy el kell fogadni azt írtam, hogy ez a tendencia. A szoftver fejlesztés pedig ilyen, nincs hibátlan szoftver és nem ez az első eset hogy sokaknak gondja van egy játékkal és bazmeg még mindig nem értem, hogy jön ide a
Kognitív disszonancia. A játék, mint játék jó és nem állítom hogy nincs vele gond vagy hogy az említett tendencia jó és el kell fogadni.
"
Az elmélet alapgondolata, hogy amikor valamilyen új információ vagy tapasztalat ellentmond a korábbi elképzeléseknek vagy ismereteknek, akkor disszonanciát, belső feszültséget élünk át. Ez a disszonancia szorongáskeltő állapot, melyet csökkenteni igyekszünk.
Például valaki egy bizonyos márkájú mosóport vásárol, mivel azt gondolja, hogy az a kapható legjobb termék. Ilyenkor a vásárló által tartott tudattartalom (kogníció) az, hogy jó mosóport vett. Ha azonban a vásárlás után olyan ismeret érkezik, mely szerint kapható egy jobb mosópor is (például egy reklám révén), akkor a két ellentmondó tudattartalmat valahogyan összhangba kell hozni."
Bennem csak a te hülye kötegesed kelt feszültséget. -
aktív tag
" És akkor az legyen is így" ne adj szavakat a számba. Még szép hogy foglalkozni kell vele és kapja is a negatív értékeléseket a steam-n. A tapasztalat ellenére viszont még veszik az emberek.
"Ezen jót nevettem" sajnos nem vicces a tapasztalat ellenére következő alkalommal is ugyan azok az emberek veszik a frissen megjelent játékot. A PC gaming nem arról szól most sem, hogy minden tökéletesen működik. Javult a DOS-s időkhöz képest azt tény. Sokan vesznek PC-t játékra, de ez nem konzol gaming, már egy hardver összeállítás is szakértelmet kíván és a szoftverek telepítése karbantartása szintén. -
aktív tag
válasz Döglött Róka #99 üzenetére
Hagyd már ezeket a ködös fogalmazásokat, hogy 1+1 az kettő, hogy kapcsolod össze a kijelebtésemet a Kognitív disszonancia-val.
"Úgy gondolom, hogy aki a megjelenéskor vesz játékot annak számítania kell az ilyen hibákra és fagyásokra."
Magyarázd meg, mert én nem értem. Ez tény és semmi köze hozzá hogy ez a játék mennyire bugos, vagy jó és az én véleményem vagy sem. -
aktív tag
válasz Döglött Róka #96 üzenetére
Ezzel most azt akarod jelezni, hogy így nyugtatom a kis lelkemet, vagy mi és kurva jó a játék?
Nem, ezzel azt jeleztem, hogy a közelmúlt és a jelenlegi gamer fejlesztés megváltozott és a cégek nem fordítanak időt a megfelelő tesztelésre. Ezt tudomásul kell venni és ennek semmi köze a Kognitív disszonancia-hoz. Akit ez pedig zavar az ne vegyen játékot megjelenéskor. Simán egy tényt közöltem -
aktív tag
Mindenkinek szól az én történetem, mert szerintem tanulságos és esetleg segíthet is, azoknak akiknél ilyen hibák jelentkeznek.
PuMbA-nak csak annyiban, hogy
Friss BIOS, driverek, lapozofájl Windows-ra hagyva, és mégis nálam a Shaderek telepítésénél 2x is befagyott a játék.
Kis grafikai gliccsek az indulásnál, de nagyjából rendben futott. Elérve a dokkokhoz borzalmas lassulások, FPS esések (-30) jöttek elő. pl. dokkok előtti pálya és ház alsórészen ok, emelet -30 fps. Dokkoknál állandó akadás. Állíthattam bármit tehettem bármit, nem segített semmi. Végső elkeseredésemben uninstall és újra telepítettem a játékot. Shader telepítéseknél ugyan úgy 2x befagyott, de elindítva és betöltve a játékot High beállításon tökéletesen fut a játék 60fps-n. Nincsenek a dokkoknál és eddig sehol sem durva fps esések.
Tanácsom, ha kb. ilyen hibák jönnek elő és semmi sem segít, akkor újra telepítést próbáld meg.
Úgy gondolom, hogy aki a megjelenéskor vesz játékot annak számítania kell az ilyen hibákra és fagyásokra.
Az Iron Galaxy port az Ucharted Legacy collection-nel játszottam, bizony ott sem futott probléma mentesen a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest