Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Akciókamerák
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
A Chasm: The Rift-ra emlékszik még valaki, ott le lehetett lövöldözni az ellenfelek végtagjait, legyel zümmögtek a lámpa körül... 1997-et írtunk...
-
BioNiCMaN
addikt
Mint írtam, akkoriban minden új játékot vártam, főleg az FPS-eket, így a Kingpint is, de pofára estem. Ez van.
Emlékszem, hogy nagyon sokáig csak billel játszottam, és a Rainbow Six volt az első játék (1998 vagy 99) amiben egér-bill kombóval nyomtam, haver hülyén is nézett rám, hogy mit csinálok, hogy oldalazok a billel és az egérrel forgok.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
#25237004 #26 üzenetére
Én csak annyit fűznék ehhez a témához hozzá, hogy akkoriban mindent vártam, és mindenre csorgattam a nyálam. Hónapokig olvasgattam ugyanazt a cikket pl. az Unreal-ről és brutális látványt nyújtott amikor megjelent, ahogy a kamera repkedett a kastély körül, az akciókhoz igazított zenei aláfestés, a színes fények, stb. Ettől néhány évvel később már korántsem esett volna le az állam.
Személy szerint nem szerettem a Kingpint, de akkoriban mindennel játszottam amihez hozzáfértem.
Na most, hogy ezzel mit akartam mondani már nem is tudom.
-
BioNiCMaN
addikt
Ez most vicc vagy komoly? Viccnek nagyon durva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- E-roller topik
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest