Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
A Chasm: The Rift-ra emlékszik még valaki, ott le lehetett lövöldözni az ellenfelek végtagjait, legyel zümmögtek a lámpa körül... 1997-et írtunk...
-
BioNiCMaN
addikt
Mint írtam, akkoriban minden új játékot vártam, főleg az FPS-eket, így a Kingpint is, de pofára estem. Ez van.
Emlékszem, hogy nagyon sokáig csak billel játszottam, és a Rainbow Six volt az első játék (1998 vagy 99) amiben egér-bill kombóval nyomtam, haver hülyén is nézett rám, hogy mit csinálok, hogy oldalazok a billel és az egérrel forgok.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
#25237004 #26 üzenetére
Én csak annyit fűznék ehhez a témához hozzá, hogy akkoriban mindent vártam, és mindenre csorgattam a nyálam. Hónapokig olvasgattam ugyanazt a cikket pl. az Unreal-ről és brutális látványt nyújtott amikor megjelent, ahogy a kamera repkedett a kastély körül, az akciókhoz igazított zenei aláfestés, a színes fények, stb. Ettől néhány évvel később már korántsem esett volna le az állam.
Személy szerint nem szerettem a Kingpint, de akkoriban mindennel játszottam amihez hozzáfértem.
Na most, hogy ezzel mit akartam mondani már nem is tudom.
-
BioNiCMaN
addikt
Ez most vicc vagy komoly? Viccnek nagyon durva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ha minden a terveknek megfelelően alakul, december elején érkezik az új változat.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest