- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
BioNiCMaN #27 üzenetére
Én soha nem láttam a Kingpinben semmilyen extra minőséget, akármilyen történelmi kontextusban és a megjelenés bármilyen r sugarú időtávjában vizsgáltam.
Alapjaiban egy átlagos FPS volt, voltak benne újítások, mint akkor mindenben, mindenki próbált valamiben úttörő lenni, de nem volt elsöprő.
Amiben sikeres volt, hogy sok szakmunkásbajszos tini nedves álmának aládolgozott ezzel a brutálos heccsatos fekagengszteres attitűddel ami mostanra pont annyira tette cringévé mint Zana Zoltán úr munkásságát ugyanebből a korszakból (lásd thörthénhelmi khonthexthus, ott pont akkor kezdett el kifulladni a buli a Helldoradoval meg a Rosszfiúkkal).
Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valakinek szubjektíven ez a játék mérföldkő, vagy az adott korszaknak meghatározó játéka, nekem is van ilyen, de felesleges ezt beleerőltetni abba, hogy ez objektíven egy remekmű volt. Lehet hogy 'A' cím volt, de nem 'AAA' kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest