Hirdetés

Aktív témák

• Cyberslider

őstag

válasz viharhozo #78 üzenetére

''5. A monitoros tortenet egyszeru emberi hulyesegen alapul, es kizarolag az elado joindulatan mult a dolog. Az meg, h nem cserelik, szinten teljesen torvenyes.''

Mivan?????
    Miaz hogy teljesen törvényes?????????

Csesszél már le engem,hogy nem azt kaptam! Öcsém.. Ilyen nincs komolyan.
    Persze! Sulinetben kaptam egy olyan terméket,ami nincs is sulinetben,és ha nem cserélik,az törvényes mi? Függetlenül,hogy a számla,és mostmár egy átvételi elismervény is tanusítja ezt.

Figyelj már,nekem a kezemben van a számla,mely egy plusszosról szól! És a slusszpoén,hogy simát NEM IS FORGALMAZTAK sulinetben! Kizárólag plusszost! Ezt az OM azonosító is tanusítja! Mégis az átvételi elismervényen ELISMERTÉK HOGY ROSSZAT KAPTAM ÉS VÁLLALTÁK A CSERÉT.

Másik dolog,hogy az eladó egy köcsög. Őrajta aztán nem mult semmi. Ő nem cserélte volna. De én nem is foglalkoztam vele,rögtön mentem a cégvezetőhöz. Majd vitatkozzak ott egy senkivel? Köze nincs a cég dolgaihoz. Ő egy eladó.

Najó,én itt lezárom.

Ebben az országban az a hülye,aki egyáltalán vesz valamit. Ezért tartunk itt.
    Naés persze az ilyen emberek miatt mint pl. Te. Már bocs. De még jó hogy nem zársz börtönbe.

u.i: vagy csak tájékozatlanságod miatt irsz hülyeségeket. Nem biztos,hogy ismered a pontos történetet.

Bocs. De ezen most tényleg felkaptam a vizet. Nem szokásom!

[Szerkesztve]

Aktív témák