- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
oké ez világos
de válogatja CD-ket????
egyik írottba belercsegett aztán ment gond nélkül
némelyik cd-n(karcmentes) csak bizonyos frekvenciájú hangokat recseg ki. -
golyani
őstag
senki többet harmaccor???
-
golyani
őstag
up!
-
golyani
őstag
megkérdeztem apám asszondta kb 3 éve volt cserélve a lézer de akkor nem így viselkedett hanem nem olvasta be a CD-ket.
-
golyani
őstag
nem hiszem h a lézer lenne mer azt már eccer kicseréltettük kb2-3 éve-->5évig jól ment
meg most is jól jácca a Nirvana -Nirvana(best of)-t(gyári CD) de ha bettenném a írott G'N'R-t 2. végéig jó lenne ott elkezdene recsegni de ha visszatenném a Nirvanát azzal jól menne.
Mintha válogatná a CD-ket
asszondja a leírása:
kimenőtelj:
35W+35W (6ohm/1kHz,DIN)
tartós kimenőtelj.:
45+45(6ohm,1kHz 10%THD)
Zenei kimenő:
80+80(6ohm,1kHz,10%THD)
a hangszóró 6ohmos
15cm kónuszos mély, 5cm kónuszos magas, 2cm szupermagas dóm típusú bass-reflexes.
ezeket a teljesítményadatokat fordítsa le nekem nem sok az a 10% torzítás,ez csak full hangerőn????(mer amikor fullon volt én nem vettem észre)
ja vagy fél éve vettünk anyámnak egy 100+100W-os Panasonicot de az anyém még mindig jobb igaz gyangébb meg csak 3 cd megy bele de a hangyszínt én tom állítani nem csak 4-5 féle képpen.
ja ez a hifi akkor volt 89000 ezer(''98-ba)
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
hy emberek nekemvagy egy nagyon fasza hifim csak má kicsit öreg('98-ba vettük) és hát már egy ideje bassza a csőrömet h olyan zörejt ad némelyik CD-nél mint amikor nemjó a rádió vétel-->recseg. de nem minegyiknél.
helyzet a köv.:
betszem a CD(írott) elkezdi jáccani olyan kb első két szám oké de aztán éha bele-bele recseg a zenébe.
ezt eljácca némelyik gyári cd-nél is és nem az a baj hkarcos vagy nem mer most is recsegtet egy kb 2-cer halgatott CD-t
mit lehet ezzel kezdeni miért csinálja ezt???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Dell P3424WE monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest