Új hozzászólás Aktív témák
-
AgiHugi
friss újonc
Én csak annak ajánlom, hogy Aldis "Medion" terméket vásároljon, akinek van türelme a felháborító szerviz hátteréhez! Először vettem egy TV-t beépített DVD-vel. DVD-re nem volt szükségem, de csak ilyen volt. A hang rendszeresen elmegy, ki kell kapcsolni és vissza, akkor vissza jün. A TV nagyon jó lenne ha nem lenne ez a hiba. Felhívtam a szervizt, ahol közölték, hogy igen ez gyakori hiba, kb 3 hónap a javítás, csere készüléket nem adnak. Közben vettem egy laptop-ot, csak annak örülök, hogy kötöttem rá biztosítást! Már a második évtől elkezdett elkopni a billentyűzet, (ezt szó szerint kell érteni, nem csak a betűk koptak le, hanem bemélyedve elkopott a billentyűzet)! Felhívtam a szervizt, ugyan az az idős férfi hang, "a billentyűzet kopására és a külső burokra NINCS GARANCIA"! Majdnem 200 ezerbe került. A Computer kiváló, nekem semmi más problémám nem volt vele. Ha jobb, tartós minőségű anyagból készülne a külseje is, valamint "NORMÁLIS SZERVIZ LENNE" biztos újra vennék, mert nagyon jó gép. A Tablet-rt senkinek nem ajánlóm. Azt is vettem, SIM-et is lehet bele tenni, de csak WI-FI-n is használható. Az enyém aksija képernyője jó, de annyira lassú, hogy használhatatlan. Nekem ez a 3 tapasztalatom van a MEDION termékekkel, ls az ócska SZERVIZZEL! Sajnálom, hogy az ALDI nem foglalkozik a szerviz problémával, és nem szerződik valami normális szervizzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Robot fűnyírók
- Tesla topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest