Új hozzászólás Aktív témák
-
AgiHugi
friss újonc
Én csak annak ajánlom, hogy Aldis "Medion" terméket vásároljon, akinek van türelme a felháborító szerviz hátteréhez! Először vettem egy TV-t beépített DVD-vel. DVD-re nem volt szükségem, de csak ilyen volt. A hang rendszeresen elmegy, ki kell kapcsolni és vissza, akkor vissza jün. A TV nagyon jó lenne ha nem lenne ez a hiba. Felhívtam a szervizt, ahol közölték, hogy igen ez gyakori hiba, kb 3 hónap a javítás, csere készüléket nem adnak. Közben vettem egy laptop-ot, csak annak örülök, hogy kötöttem rá biztosítást! Már a második évtől elkezdett elkopni a billentyűzet, (ezt szó szerint kell érteni, nem csak a betűk koptak le, hanem bemélyedve elkopott a billentyűzet)! Felhívtam a szervizt, ugyan az az idős férfi hang, "a billentyűzet kopására és a külső burokra NINCS GARANCIA"! Majdnem 200 ezerbe került. A Computer kiváló, nekem semmi más problémám nem volt vele. Ha jobb, tartós minőségű anyagból készülne a külseje is, valamint "NORMÁLIS SZERVIZ LENNE" biztos újra vennék, mert nagyon jó gép. A Tablet-rt senkinek nem ajánlóm. Azt is vettem, SIM-et is lehet bele tenni, de csak WI-FI-n is használható. Az enyém aksija képernyője jó, de annyira lassú, hogy használhatatlan. Nekem ez a 3 tapasztalatom van a MEDION termékekkel, ls az ócska SZERVIZZEL! Sajnálom, hogy az ALDI nem foglalkozik a szerviz problémával, és nem szerződik valami normális szervizzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Meghajtók, fájlok, adatok titkosítása (Bitlocker, Veracrypt, Cryptomator, stb.)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Nem lesz Xiaomi 16
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest