Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Van hír, kint van
leírás
Letöltendő: FFPStick-2012-01-31.zip 366773 01-Feb-2012 19:55Eddig meg folyamatosan egyeztettem, meg a felmerülő problémákra kérdeztem rá, hogy mi miatt lehet, amik voltak gondok:
- webinterface jogosultság kezelésnél a Quota beállítás nem ment, erre írt 5letet, de nem teszteltem még
- a másik, hogy sok adat mozgatásánál a rendszer elvesztette a kapcsolatot, se ssh, se webes felület, semmi elérhetőség nem volt, csak egy NAS ki-, bekapcsolás segített, erre mondta, hogy lehet, hogy sok tcp/ip kapcsolat miatt a Medion nem kezeli le jól a kapcsolatokat, és túlterhelődött, és emiatt összeomlott a hálózati vezérlő, de ő is találgatott
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest