Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!! Földben lévő medencével kapcsolatban kérdeznék,illetve alga ölővel kapcsolatban is. Eddig a ,,Brillant Pool Algenix Top S"-t szoktam venni egy helyi medence technikai üzletben,de a neten körbenézve az árak miatt,ezt a típust nem forgalmazzák ott,ahol az Ani-pH Mínusz-t tettem kosárba.Ellenben van náluk sima Algenix,a ,,Top S" helyett. Mennyi lehet a különbség a két fajta termék között? Mivel 75-80m3-es medencéről van szó,éves szinten sok a vegyszerek költsége.A pH mínusz 6000Ft,a helyi üzletben 9000Ft. Alga ölőnél is van 3000Ft különbség az 5L kiszereléseket tekintve.GLS automatába tudják küldeni,és még így is jelentős a megtakarítás,csak nem tudom,hogy minőségben mennyivel lehet más a két Algenix. Valakinek van erről valami infója? Köszi előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Symino Best Seller Gamer széke! Grafitszürke VAGY Fekete színben, bontatlan új!
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest