- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monngoose
aktív tag
válasz
robi222 #2676 üzenetére
Látom, eddig még nem érkezett segítség, úgyhogy megpróbálkoznék vele (bár az én jószágom nem wifi-s).
Nem tudom ,hogy jelenleg milyen beállításokkal használod a med-en a wifi-t.
A hálózati jelszót a játékosnak áramtalan állapotban is meg kéne őriznie, ahogyan a fix IP-s beállításokat is. Hogy a DHCP auto-t hogy kezeli és párosítja a jelszóval, azt nem tudom. Ami biztos, hogy ilyen beállításnál áramszünet után a router új címet oszthat ki a játékosnak, lehet, hogy ez a baj - de így "látatlanban" elég nehéz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Formula-1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest