Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Családommal (3 fő) szeretnék Budapestről Szombathelyre utazni. Egy napon belül lenne az oda és a vissza út is, ezért Magyarország24 jeggyel oldanám meg, mert így költséghatékonyabb.
A jegy.mav.hu oldalon sehogy nem tudom megadni az utazáskor, hogy Magyarország24 jegyet szeretnék venni, viszont itt nagyon jól ki lehet választani grafikus felületen, hogy hova szeretnék ülni.
A MÁV+ appban be tudom állítani, hogy Magyarország24 jeggyel szeretnék utazni, viszont itt nem tudom megadni konkrétan, hogy hova szeretnék ülni, legfeljebb azt, hogy ablak mellé, asztalhoz, stb.Én vagyok csak béna, hogy a honlapon nem találom a Magyarország24 jegy lehetőséget, vagy tényleg csak az app-ban lehet megvenni?
Esetleg az lehet megoldás, hogy az app-ban megveszem a Magyarország24 jegyet egy sima személyvonat járatra, ahol nem kötelező a helyjegy váltás, a honlapon pedig megveszem a helyjegyet hozzá az IC-re úgy, hogy megadom, hogy van már Magyarország24 jegyem?
Köszönöm a segítséget
.
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Diablo IV
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Energiaital topic
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.