Aktív témák
-
Gergello
addikt
próbálj vmi olyan, mint crimson sky, azt kiderül meddig jutsz vele :D
csak na annyira radikálisan : zöld neon
zöld led-es venti
olyan lcd, amin zölf háttér sárga, betű -
VladimirR
nagyúr
ez a neked valo mod:
-olcso (nem kellenek tizezrek)
-nem tul csicsas (latom te sem szereted az olyat)
-gyokresen megvaltoztatja, nem csak a geped kinezete, de az elethez valo hozzaallasodat is
-es most, hogy mar a billentyuzetre csorog a nyalad, tessek, itt a [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=63108&arc=f[/L] -
raven10011
senior tag
''Meg egyébként sincsenek tízezreim, hogy minden kis szarságot megvegyek, amit éppen megkívánok!''
Pedig a másik topicban említett festés dolog se lesz túl olcsó sztem.
És hogy mit tegyél bele, hogy pofás legyen? Olvass végig pár topciot, meg menj el pár modder oldalára, onnan elég sok ötletet tudsz szerezni, de azok egyik se lesz teljesen egyedi ötlet. A határ a csillagos ég! Ha valami eszedbe jut, mondjuk olyan mátrixos karakterek futkozzanak a géped oldalán még az is megoldható! Kitalálnod neked kell, hogy mit akarsz, a megvalósításban tudunk neked segíteni itt a fórumon.
Hajrá! -
.::cHeKkk::.
tag
MIt értesz MÁTRIX mod alatt :F:F MOnnyuk egy tervet esetleg felraknál ? Zöld pergő karaktereket akarsz esetleg vagy miket. Szvsz mehet bele egy Zöld LCD akkor a romok NYÁKJAIRA zöld led ami világít ha kijön a rom tálcája stb stb.... Szóval sok mindent lehet esetleg tiszta zöld világítás ... Ha LCD-t tucc szerválni és meg is csinálod korrekten akkor hajrá !!!
-
SaboDJ
csendes tag
Hy mindenkinek!
Azért indítottam ezt a topic-ot, mert - kezdő ugyan - jó moddernek érzem magam!
Nem igazán szeretem az agyondíszített, csillogó-villogó, 50000-es gépházakat, inkább azt vallom, hogy az egyszerűség a szép!!! :))
Meg egyébként sincsenek tízezreim, hogy minden kis szarságot megvegyek, amit éppen megkívánok!
Szóval megterveztem egy régebbi típusú Codegen házam MATRIX-os változatát.
Segítséget kérnék, hogy miket tegyek bele, hogy pofás legyen?
A minap fújtam le az oldalát matt feketére duplicolor festékkel, egész korrekt lett!!!
Please help :F :F :F
Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Villanyszerelés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Netflix
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- DELL T40 EMC Szerver
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest