Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Padree
senior tag
A múltkor egy ASRock K7S8XE+ lapra csatlakoztattam egy DVD olvasót megegy vinyót, 1db 80eres kábel volt (primary-n) és csak úgy ért el oda ahova kellett ha a DVD volt a master a vinyó (op.rencer) meg a slave. Nem bootolt be róla: ''system halted mer a vinyó slave-en van ésez tejjesítményszempontyábólelőnytelen blablabla ...'' - és ott megált, nyomhattama resetet.
Asztán ugyaneza konfig, találtamegy 40eres kábelt egy régi 486os gépből (abba működött és mostis működik 200Mb-os vinyóval): vinyó 80eres prim.mast., DVD 40eres, sec.mast., boot CDről és kapokegy gyönyörű veremkiíratást, rencer behal. Aztán mindezek mellé sec.slave-re (40ér) dugva egy CDROM-ot faxául bebútol a cédéről. Mindenután a 40est kicserélve egy másik 40esre működöt a DVDROM is. Aszem fordítva dugtam fel a 40eres kábelt, a két közeli csati volt a lap felé, pedig figyeltem rá.
Aktív témák
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest