Hirdetés
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
Aktív témák
-
Lucif-R
senior tag
Google 1perc.
eredmény : A Windows NT fájlrendszere (NTFS) << Oldal alján van ami téged érdekel. -
kem
addikt
Mi a franc pontosan ez az MFT?
Neten nem értettem meg az angol leírásokbol pontosan. -
umiki
tag
Nem dynamic disk-ről van szó véletlenül? Akkor úgyis tök mindegy mi van az MFT-ben. Csak azért kérdezem, mert azt írod, hogy a volume manager jól látja, csak a többiek nem. Ha jól látom a Get Data Back is elboldogulna a sima sérült MFT-vel. Ha dynamic disk lenne (mit ír a volume manager ?), akkor megpróbálhatunk ahhoz is keríteni vmit (nem tuti, hogy lesz, vagy esetleg visszakonvertálni?)
-
Sick Boy
őstag
küldtem egy mailt a program linkjével amiről ICQ-n beszéltünk

-
bogingrol
aktív tag
ehasznalom a masodik apomat ehol...particiostabla meg eze javitoprogi?sehol senki?
-
bogingrol
aktív tag
nagyon kene vallami jo visszacsinalo progi, de telleg...naaaaaa
-
bogingrol
aktív tag
Windoz azt irja ki hogy a master file table-ban van errorom.nagy gaz mert a hardon nem latszik a harom particio, volt rajta egy husz es ket harminc gigas,na most disk managerben latszanak a particiok , deexplorerban van egy 80 gigas meg egy 20-as, de ez nem is erdekes.egy progesz kellene amivel vissza lehetne allitani a particios tablat vagy az akarmit.eleg surgos lenne, ha valaki tud segiteni....hat jo lenne, get data back-ot, handyrecovery-t probaltam, nem tudnak velemit kezdeni pont ez miatt.nem latjak a particiokat...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P2000 5GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eredmény :