Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
válasz
troviko
üzenetére
+1
sajnos nekem az 1-2-3 kimaradt, ezért nagyon vártam..
a legnagyobb problémám (nem akarom ismételgetni magam, első nekifutásra a microlag/stuttering akaszt ki)
mindent végigpróbáltam, amit itt is írtak a kollégák. sosem szünt meg. javulni néha javult. optimalizálatlan sajnos. nincs mese. van akit jobban zavar van akit nem.de amit írni akartam, a patchelgetés tök jó, de akkor most várjak még heteket? hónapokat? most akartam játszani + ha egyszer végigtolom nem veszem elő még1x...
és ez baromi bosszantó.
az idei az az év amikor én is rádöbbentem, h nincs többet első napos vétel....patchelgetős világ.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs