Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
KillerKollar
üzenetére
Nem, full hd-n. Sot, mult heten meg 1680*1050-es monitorom volt.
Tudom visszafog a cpu akar 20-30%-ot is, de ez van. A 60 fps alatti minimumot nehezen turom, meg ha barmi csuszka nem maxon van. Ezt meg ugyse tudna a 1080ti 4k-n. Jelenleg ami a legjobban leesik, az a szinten FB-s nfs. 40 ala is majd befigyel 980ti-vel. Kivancsi vagyok ott fog-e a gpu dobni, vagy foleg a cpu a limitalo. Sajnos a kiprobalason kivul sok mas lehetoseg nincs. Vennek majd procit is, de meg kivarok. Ahhoz, hogy alaplapot alljak neki cserelni, igazan nagy kulonbsegnek kell kijonnie. Lehet arra meg ramegyek, hogy 4.5G menjen stabilan, de azzal sincs sok kedvem szorakozni. Meg akkor nyaron hangos lenne a gep. Szoval first world problem van boven. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom visszafog a cpu akar 20-30%-ot is, de ez van. A 60 fps alatti minimumot nehezen turom, meg ha barmi csuszka nem maxon van. Ezt meg ugyse tudna a 1080ti 4k-n. Jelenleg ami a legjobban leesik, az a szinten FB-s nfs. 40 ala is majd befigyel 980ti-vel. Kivancsi vagyok ott fog-e a gpu dobni, vagy foleg a cpu a limitalo. Sajnos a kiprobalason kivul sok mas lehetoseg nincs. Vennek majd procit is, de meg kivarok. Ahhoz, hogy alaplapot alljak neki cserelni, igazan nagy kulonbsegnek kell kijonnie. Lehet arra meg ramegyek, hogy 4.5G menjen stabilan, de azzal sincs sok kedvem szorakozni. Meg akkor nyaron hangos lenne a gep. Szoval first world problem van boven.