Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
olymind1
üzenetére
és (#3565) -KP- --- Nekem félre van rakva az előző gépem (i5-3470, GTX660, 8GB DDR3 RAM), ha van rá igény és szépen megkértek esetleg összedugom és megyek rajta egy tesztkört nektek.
Bár valszeg VGA miatt elhasalna az egész, annyira jófej meg nem vagyok hogy a kártya átrakását is felajánljam XDMás - van valakinek modernebb Logitech fülese? MEA valahogy meghekkelte az enyémet (G633), és bár direkt ki van kapcsolva a világítás rajta, amikor elindítom a játéktot, belépek multiplayerbe, vagy kilépek abból, akkor elkezd kéken világítani

Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Starlink
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár valszeg VGA miatt elhasalna az egész, annyira jófej meg nem vagyok hogy a kártya átrakását is felajánljam XD