- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
olymind1
üzenetére
és (#3565) -KP- --- Nekem félre van rakva az előző gépem (i5-3470, GTX660, 8GB DDR3 RAM), ha van rá igény és szépen megkértek esetleg összedugom és megyek rajta egy tesztkört nektek.
Bár valszeg VGA miatt elhasalna az egész, annyira jófej meg nem vagyok hogy a kártya átrakását is felajánljam XDMás - van valakinek modernebb Logitech fülese? MEA valahogy meghekkelte az enyémet (G633), és bár direkt ki van kapcsolva a világítás rajta, amikor elindítom a játéktot, belépek multiplayerbe, vagy kilépek abból, akkor elkezd kéken világítani

Új hozzászólás Aktív témák
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- S21 256/8 dobozában
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár valszeg VGA miatt elhasalna az egész, annyira jófej meg nem vagyok hogy a kártya átrakását is felajánljam XD