Hirdetés
- E-book olvasók
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Apple MacBook
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Nem akarom én megmondani, hogy mivel játsszál, csak a logikát nem teljesen értem az egész mögött. Az teljesen ok, hogy neked erősen szubjektív kötődésed van a multihoz (cimbik, meg a map dizájner, meg mittudomén még mi), ha csak ezeket hoztad volna fel, már régen túlléptem volna rajta. De hogy sz@r volt a single és ezért (is) várod a multit (mert az legalább jó volt a single-lel szemben, már ami a ME3-at illeti) az már nekem magas. Na mindegy, lapozzunk.
"A multival kapcsolatban leírtakat pedig pont úgy gondolom, ahogy mondtam. A multi ötlete később jött, és emiatt kapott még egy kis büdzsét, amit egyébként már nem akartak a single részbe beletolni. Ebben nincs okom kételkedni."
Miért nincs? Feltetted már magadnak ezt a kérdést? Kételkedni mindig kell. Ez alapszabály. Vagy talán a Bioware és az EA emberei az igazmondás és tisztesség nagykeresztes lovagjai lennének? Ha így lenne, akkor én sem kételkednék. De nincs így.
"A multis dlc-k pedig nem olyan hú de nagy dlc-k. 1-2 map, és pár karakter, és pár fegyver. Ráadásul a később a multira lefejlesztett fegyvereket megvehetted fizetős dlc-ként a single részbe, ergo bőven visszahozta az árát."
Mert? Attól, hogy a lehetőség adott volt, még nem biztos, hogy sokan éltek is ezzel a lehetőséggel. Én például egy fegyver DLC-t sem vettem a játékhoz. Persze ez csak én vagyok, de szerintem akár itt a topicban is meg lehetne kérdezni, ki adott ki ezekre pénzt...
A multis DLC-kért nem is azért lett volna logikus pénzeket kérni, mert olyan sokba került a létrehozásuk. Azért lett volna logikus, hogy ezáltal visszahozzák a multi játékrészbe belerakott extra pénzt. Feltéve, ha tényleg külön büdzsével ment a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mikrotik routerek
- E-book olvasók
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- Eladó Apple Keyboard A1243 (Vezetékes, Numerikus pad) Magyar kiosztás, hibátlan működés.
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest