Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -KP-

veterán

válasz [Prolixus] #1497 üzenetére

Figyu, szerintem ezt inkább már ne. :W Hadd döntsem már el, melyik játék érdekel, és mennyi időt tudok rászánni erre. Szeretem a ME harc részét, ezért szeretem a multit is. Néztem a warframeről videókat és finoman szólva sem keltette fel az érdeklődésem. Miért kellene minden hulladékot kipróbálnom, ami kicsit hasonlít valamire? Legutóbb a Deus Ex Mankind Dividedet vettem meg. Mass Effect 3 óta az első single player játék amit megvettem. Nem vagyok már koca gamer, nincs is idő rá munka mellett és nem is kötnek már le. Csupán néhány játékkal játszom és a többi nem érdekel. Még egy torrentet sem vagyok rászánni.

A multival kapcsolatban leírtakat pedig pont úgy gondolom, ahogy mondtam. A multi ötlete később jött, és emiatt kapott még egy kis büdzsét, amit egyébként már nem akartak a single részbe beletolni. Ebben nincs okom kételkedni. A multis dlc-k pedig nem olyan hú de nagy dlc-k. 1-2 map, és pár karakter, és pár fegyver. Ráadásul a később a multira lefejlesztett fegyvereket megvehetted fizetős dlc-ként a single részbe, ergo bőven visszahozta az árát. Gyanítom nemhogy visszahozta, de még nyereséges is lett. Firefight meg Ground Resistance (meg a franc se emlékszik már milyen) néven vannak azok a DLC-k.

Mellesleg van egy kis személyes kötődésem is. Az egyik map készítőt évek óta ismerem, még UT2004-ből. Mit évek óta, 2007 óta kb. Azóta rendszeresen tartjuk a kapcsolatot. Rendszeresen felhasználtam az általa készített mapokat különböző UT2004 és UT3 clanbase kupákhoz. Volt olyan map, amit kifejezetten az én kérésemre készített (CTF-Hosh2). Miatta próbáltam ki a Mass Effect első részét anno. Ő ajánlotta.

Új hozzászólás Aktív témák