Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tnil
tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Emberek, én tényleg nem értem már ezt a "nem veszik figyelembe, milyen döntéseket hoztam fúj-fúj" szöveget. Odáig megértem, hogy mindenki (igen, még én is) hozzánőtt valamilyen szinten Shepardhez, és ezáltal az előző részekhez, ezért az általa meghozott döntések számára is fontosak voltak. DE. Az a szituáció van, hogy a 3. rész végén hozunk egy olyan döntést, ami MINDENT és tényleg mindent megváltoztat. Itt nem lehet elmismásolni, összefésülni a szálakat. Onnantól, hogy mi azt a döntést meghoztuk, a Mass Effect univerzum 3 szálon fut tovább. Ha most a kedves Bioware fogja magát és kiragad ebből egy szálat, csak azért, hogy az új játékokhoz még szorosabban hozzákapcsolja a régit (a döntéseink által), akkor szerintetek hány ember háborodna fel, hogy de viszont az ő más döntéseit meg most aztán tényleg telibe sz@rják.
Sajnos a 3. rész úgy ért véget, hogy teremtett egy olyan szituációt, ami ilyen szempontból megoldhatatlan. Ezért kell lezártnak tekinteni az első 3 rész által alkotott sztorit és itt az ideje kezdeni egy újat. Ezért kell más idő és más tér, hogy egyáltalán a játék megmaradhasson Mass Effectnek.
Persze ez csak az én véleményem, nem akarom azt mondani, hogy már pedig ennek így kell lennie, csak sajnos röviden fogalmazva ez van, ezt kell szeretni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- GL.iNet OFF topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest